Building communities

Ik (Jonne) heb me sinds mijn terugkeer naar Nederland nog nooit zo ‘thuis’ gevoeld als wanneer ik bij andere TCK’s ben. Ik gun iedere TCK dan ook een TCK vriend(in) in zijn/haar leven.

Re-entry kamp
2024

Vanwege succes vindt ook in 2024 onze re-entry kamp plaats. Dit kamp is bestemd voor jongeren die teruggekeerd zijn of binnenkort terugkeren van het zendingsveld. Tijdens het kamp besteden we o.a. aandacht aan:

  • Wat betekent het om TCK te zijn?
  • Met welke uitdagingen krijg je te maken bij terugkeer & hoe ga je daarmee om?

Ook investeren we veel in community building. Door samen te eten, verhalen te delen bij het kampvuur, te sporten en te spelen!

Omdat we een huisje huren is de groep klein en intiem. Daar kiezen we bewust voor zodat we naast de gezelligheid ook met elkaar de diepte in kunnen. Helaas betekent het ook vol=vol.
De kosten voor het kamp zijn 150 euro incl. btw.

Op dit moment zijn we druk opzoek naar locatie en geschikte data. Wil je op de hoogte gehouden worden of meer weten? Mail dan naar info@missionkid.nl

Mens night
Finding home

Terugkeren naar Nederland is makkelijk, maar je plek weer vinden is een uitdaging. Misschien nog wel het meest voor de mannen onder ons. Tijdens de Finding home mens night neemt o.a. onze papa Jeroen Knevel jullie mee in de uitdagingen van het terugkeren, de impact op het gezin en deelt hij wat hem geholpen heeft. Daarnaast is er tijdens de maaltijd ruimte voor ontmoeting en bemoediging.

Data: Zaterdag 24 febr 2024 16:00-20:00
Aanmelden? vòòr 3 febr
Kosten: 35,-


Mission kid
info@missionkid.nl

KVK: 84948914

Algemene voorwaarden / privacyverklaring